slika3

O nama

Misija

Osnovne djelatnosti društva su razvoj, projektiranje, proizvodnja, ugradnja i održavanje sustava cestovne elektronike, telematike i LED rasvjete. Razvojnim projektima želi se kreirati nova generacija proizvoda i usluga prilagođenih autonomnom radu, bez lokalne infrastrukture. Prednosti nove generacije su neovisnost o lokalnom izvoru napajanja električnom energijom, prilagođenost bežičnom prijenosu podataka širokopojasnim mrežama, te fleksibilnost u pogledu odabira komponenti ugrađene opreme. Predviđa se plasman većine proizvoda na hrvatsko tržište i tržišta jugoistočne Europe. Društvo je u poslovanju naročito posvećeno održanju i kontroli kvalitete, te je uvelo sustav rada u skladu s normom ISO 9001.

Vizija

Vizija društva je stvaranje inovativnih proizvoda, zasnovanih na razvoju novih komponenti sustava, uz originalna algoritamska i programska rješenja. Fleksibilnost, kvaliteta i ekonomska prihvatljivost glavne su odlike proizvoda. Stvaranje prepoznatljive tvrtke, na području inteligentnih transportnih sustava, sustava cestovne telematike i cestovne LED rasvjete, lokalno i regionalno i nastupanje uz rastući građevinski sektor RH, vizija su budućeg razvoja tvrtke.

Ciljevi

Cilj društva je razvoj i proizvodnja novih generacija uređaja i sustava cestovne tehnologije i preustroj tvrtke iz područja inženjering usluga u razvojno-istraživački centar novih tehnologija, čime bi se kapitalizirala dosadašnja znanja i iskustvo, i stekla osnova za daljnji razvoj novih tehnologija u toj grani tehnike.

Područje djelovanja

Uz već dugogodišnje iskustvo u radu s cestovnom elektronikom i telematikom, posjedujemo znanja i iz sljedećih područja: digitalne analize i obrade slike (stereo i svesmjerni vid, prepoznavanje i praćenje objekata), primjena genetskih i neuro-fuzzy algoritama, mjerenja termičkih profila, projektiranje i programiranje ugradbenih računalnih sustava i FPGA sklopovlja, razvoj aplikacija za nadzor i upravljanje sustavima (SCADA).