Konferencija “Učinkovita rasvjeta 2017″

28.11.2017 Obavijesti

LED Elektronika, kao i prijašnjih godina, je 23.11. bila sudionik konferencije „UČINKOVITA RASVJETA 2017“ koja se održavala u hotelu Antunović.

Konferencija se bavi temom energetski učinkovite rasvjete, te poziva proizvođače ali i trgovce, konzultante, investitore, održavatelje i sl. da sudjeluju u predstavljanju svojih projekata, proizvoda i rješenja. Također, konferencija poziva i na aktivnu raspravu o učinkovitoj rasvjeti u dva organizirana okrugla stola.

LED elektronika je sudjelovala aktivno kao predavač na temu „ Upravljanje i nadzor LED rasvjete PrecisionLeap SmartCity softverskom platformom“, te kao izlagač svojih proizvoda. Kroz prezentaciju se predstavila kao vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za proizvodnju LED rasvjetnih tijela i opreme za upravljanjem rasvjetnim tijela, te kompletnog softverskog rješenja nadzora, upravljanja i praćenja rasvjetnog sustava.

Sa svojim rješenjima, proizvodima i projektima, LED Elektronika je izazvala značajan interes na navedenoj konferenciji, te s time otvorila nova poznanstva i moguće poslovne prilike.