rasvjeta

Modernizacija energetski učinkovite i ekološke javne rasvjete Grada Vrbovca

09.11.2016 Obavijesti

Ponosno objavljujemo da smo nedavno uspješno završili projekt „modernizacije energetski učinkovite i ekološke javne rasvjete Grada Vrbovca“. Projekat se bazirao na zamjeni dotrajale i zastarjele natrijeve javne rasvjete sa LED javnom rasvjetom iz familije PrecisionLux koja je dio naše proizvodnje i kao takva predstavlja Hrvatski proizvod. Ukupno je zamjenjeno 2211 svjetiljaka.Vrijednost investicije je iznosila 5.970.000,00 kn (bez PDV-a) a ušteda u potrošnji električne energije na godišnjoj razini iznosi preko 85%. Ovim projektom su se zamijenila rasvjetna tijela na lokacijama:

Područje grada Vrbovca, Cerje, Celine, Vrbovečki Pavlovec, Topolovec, Lovrečka Varoš, Konak, Gostović, Brčevec, Prilesje, Martinska Ves, Luka te ostala okolna sela.

tablica-troskova

Grad Vrbovec predstavlja trenutno najveći u cjelini proveden projekt rekonstrukcije javne rasvjete LED rasvjetom na području Hrvatske što nas čini veoma ponosnima. Veoma zadovoljni cjelokupnom izvedbom i postignutim uštedama nastavljamo dalje sa novim projektima.

OSTALI MEDIJI:

http://www.energetika-net.com/specijali/projekt-prica/vrbovec-ima-novu-javnu-rasvjetu-23597

http://prigorski.hr/vrbovec-svecano-otvorena-spojna-cesta-predstavljen-zavrseni-projekt-javne-rasvjete/