fotografija (2)

Centralni informacijski sustav za patronažu uspješno predstavljen

03.07.2014 Obavijesti

LED Elektronika predstavila je Centralni informacijski sustav za patronažu na radionici u programu “Zdravstveni sustav i zdravstvena politika”, održanoj u Motovunu od 1.- 5. srpnja 2014.

Sustav je predstavljen prvoga dana radionice u dvosatnom terminu gdje je bilo govora o trenutnom stanju patronažne djelatnosti u Hrvatskoj, problemima i preprekama na koje nailaze patronažne sestre u svakodnevnom radu uslijed ručnog vođenja dokumentacije, te direktnim i indirektnim prednostima koje će patronažnoj djelatnosti, a i čitavom zdravstvenom sustavu RH donijeti informatizacija patronaže.

Osim prezentacijskog dijela, održana je i demonstracija živog sustava od strane LED Elektronike, te diskusija s prisutnim polaznicima radionice. Uslijed velikog zanimanja radionica je nastavljena i sutradan.

Centralni informacijski sustav za patronažu razvijen je od strane LED Elektronike u sklopu projekta Informatizacija patronažnih sestara u Republici Hrvatskoj naručenog od strane HAKOM-a, za ciljanog korisnika HZZO.  Više informacija o samome sustavu možete uskoro potražiti na našem webu.