00_login

PrecisionLeap – Smart City platforma

PrecisionLeap je Smart City softverska platforma namijenjena daljinskom nadzoru i praćenju javne rasvjete, upravljanju održavanjem, praćenjem potrošnje, izvješćivanjem i analizom te sa mogućnošću integracije raznih vrsta dodatnih senzora. Nudi kompletno rješenje za gradove i mjesne samouprave.

Sustav za nadzor i upravljanje LED rasvjetom omogućuje jednostavnu i intuitivnu kontrolu rasvjete u stvarnom vremenu. Moguće je upravljati skupinom rasvjetnih tijela ili pojedinačnih svjetiljki podešavanjem intenziteta i vremenskim intervalima njihovog rada. Međusobno povezivanje rasvjetnih tijela u mreži omogućuje adresiranje, stjecanje statusa i otkrivanje kvarova svake jedinice u rasvjetnoj mreži. Podešavanjem intenziteta i vremenskih intervala u operaciji, sustav omogućava značajne uštede na području ulične i cestovne rasvjete i brzog povrata ulaganja.

Sustav upravljanja rasvjetom temelji se na umreženim svjetiljkama koje omogućuju daljinski nadzor i upravljanje svake svjetiljke. Moguće je prilagoditi način rada i intenzitet svjetlosnog toka (0-100%) svake svjetiljke.

Načini rada:

  • Planirano – unaprijed određena vremena za uključivanje / isključivanje / promjene intenziteta za svaki dan u godini
  • Automatski – luxmetar ugrađen u svjetiljku
  • Ručno – daljinskim upravljanjem

Razvijeni sustav temelji se na našoj platformi eNnvision .