+

o nama

LED elektronika d.o.o. hrvatska je tvrtka u stopostotnom hrvatskom vlasništvu, osnovana 2002. godine te je vodeća na području razvoja, projektiranja, proizvodnje, ugradnje i održavanja sustava cestovne elektronike, telematike i LED rasvjete.

Uz razvojno istraživački centar u Zagrebu, osobito se ponosimo proizvodnim pogonom u Ivanić-Gradu gdje se ujedno nalazi i sjedište firme. U proizvodnom pogonu samostalno proizvodimo LED svjetiljke za javnu rasvjetu, prometnu signalizaciju i ostale el. komponente. Primarni projekti društva su sustavi za rasvjetu, nadzorni sustavi, meteo sustavi i prometni sustavi, a dio proizvodnje je i lemna linija vrhunske tehnologije. LED elektroniku čini tim mladih, visokomotiviranih i stručnih ljudi koji kontinuiranim usavršavanjem svakodnevno unaprjeđuju kvalitetu ponudbenog asortimana tvrtke i realizaciju projekata.

Uz već dugogodišnje iskustvo u radu s cestovnom elektronikom i telematikom, posjedujemo znanja i iz sljedećih područja: digitalne analize i obrade slike (stereo i svesmjerni vid, prepoznavanje i praćenje objekata), primjena genetskih i neuro-fuzzy algoritama, mjerenja termičkih profila, projektiranje i programiranje ugradbenih računalnih sustava i FPGA sklopovlja te razvoj aplikacija za nadzor i upravljanje sustavima (SCADA). LED elektronika je u poslovanju izrazito posvećena održanju i kontroli kvalitete te je uvela sustav rada u skladu s normama ISO 9001, ISO 14001 i ISO50001. Ponosni smo i na znak hrvatske kvalitete koji nose LED svjetiljke iz PrecisionLux linije te isti uokviruje naglasak tvrtke na hrvatsku proizvodnju i dovođenje proizvoda i usluga LED elektronike na najvišu moguću razinu kvalitete za krajnjeg kupca.

CERTIFIKATI

LED elektronika u brojkama

Tehnološka smo tvrtka iz male zemlje s velikim ciljem - isključujemo mrak s ekološkim i inovativnim rješenjima.

Svoje projekte ne zaključavamo dokle god klijent nije u potpunosti zadovoljan idejnim, ali i izvedenim stanjem što se pokazalo poželjnim zbog rezultata koje nam je takva praksa rada donijela u 2020. i 2021. godini.

Kontaktirajte nas

PROJEKATA U 2020.

ZAPOSLENIKA U 2020.

PROSJEČNA STAROST ZAPOSLENIKA

POVEĆANJE POSLOVANJA U 2020.

UGRAĐENO RASVJETNIH TIJELA