+
Natrag na listu
Natrag na listu

PrecisionWall

  • PrecisionWall aplikacija softversko je rješenje koje primjenom web tehnologija integrira sve distribuirane ITS sustave i omogućava inteligentno upravljanje prometom. Pregledan prikaz svih podataka na videozidu u stvarnom vremenu omogućava operateru poduzimanje pravovremene i odgovarajuće akcije te osigurava kvalitetu prometa i sigurnost svih sudionika prometa.
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas

Preuzmite

OPIS

PrecisionWall platforma je jedinstveno softversko rješenje za nadzor i upravljanje ključnim segmentima modernih ITS sustava, omogućujući prikupljanje, obradu i prezentaciju svih relevatnih podataka na jednom centralnom mjestu smještenom u centru za nadzor i upravljanje prometom (CNUP).

Osnovna zadaća platforme je integracija podataka postojećih prometnih sustava na jedinstvenom korisničkom sučelju s ciljem lakšeg i bržeg donošenja odluka.

Kroz svoje intuitivno i responzivno korisničko sučelje, posebno prilagođeno prikazu na videozidu, pruža korisniku dubinski uvid u stanje sustava u stvarnom vremenu,  kako bi mogao nadgledati sve kritične točke u ekosustavu te pravovremeno reagirati na nastale situacije.

Prikaz i pretraživanje prostornih podataka (uređaja) na karti uvelike olakšava snalaženje, a tablični i grafički prikazi daju jasnu prezentaciju prikupljenih podataka. Slojeviti prikaz prostornih podataka omogućava korisniku da jednim klikom istakne važnije podatke, odnosno filtrira manje važne što znatno poboljšava korisničko iskustvo.

 

Platforma je bazirana na arhitekturi mikroservisa i široko dostupnim web tehnologijama te podržava širok spektar industrijskih protokola i uređaja prisutnih u postojećim prometnim sustavima.

Dvosmjeran nadzor i upravljanje nad svakom komponentom sustava u stvarnom vremenu osigurava da je svaka informacija dostupna operateru točna i trenutna, a da su njegovi postupci u sustavu precizni i instantni.

Korisničko sučelje platforme sastoji se od slijedećih modula:

  • Karta
  • Alarmi
  • Kalendar
  • Korisnci
  • Vanjski linkovi (WIM, Anemo alarm)
  • Priručnik